RentCenter
YouTube Instagram In English

Pakettiauton vuokraus Tampere

Pakettiauton vuokraus ratkaisee satunnaiset pienet ja keskisuuret kuljetustarpeet. Vuokrattavissa on laaja kokovalikoima aina pienestä 6 m³ pakettiautosta isoon 20 m³ koppimalliseen pakettiautoon saakka.

Pakettiauton tarpeen pituus vaihtelee huomattavasti ja siksi hinnoittelumme on joustavaa. Vuokrauksen kesto voi vaihdella tunneista useisiin kuukausiin.

Vuokraamme siistejä ja hyväkuntoisia pakettiautoja, jotka puhdistetaan ennen jokaista vuokrausta. Pakettiautojemme keski-ikä on noin kolme vuotta.

Vuokrattavat pakettiautot löytyvät Pakettiauton vuokraushinnasto -sivulta.

Pakettiautoja vuokrataan erilaisiin tarpeisiin

Yksityiset vuokraavat pakettiauton yleensä muuttoon, uusien huonekalujen noutoon, remonttitarvikkeiden noutoon, hääjuomien noutoon Virosta tai ajoneuvojen, kuten moottoripöyrien, kuljetukseen.

Yritysten tarpeet ovat hyvin vaihtelevia. Yritykset vuokraavat pakettiauton myös muuttoa varten, mutta useammin valmiiden tuotteiden kuljetukseen asiakkaille, ostettujen tavaraoiden noutamiseen, promokiertueisiin, kausittaisiin sesonkeihin omien pakettiautojen lisäksi, sekä korvaamaan omaa rikkoutunutta pakettiautoa.

Sesonkiluontoiseen liiketoimintaan pätee nyrkkisääntö: "Jos omat autot eivät koskaan lopu, niitä on liikaa". Jos kiinnostuit pakettiauton vuokraamisesta pidemmäksi ajaksi, tutustu Pakettiauton minileasing -sivuun.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa