RentCenter
YouTube Instagram In English

Niittomurskaimen / niittokoneen vuokraus Tampere

Niittomurskaimen vuokraus
129 e / 24 h
70 e / lisävrk
Niittomurskaimella voi niittää heinää, pajukkoa, pensasaitoja tai oikeastaan mitä vain alle 3 cm paksua kasvustoa. Kone on itsevetävä. Leikkuupöydän edessä oleva levy ohjaa niitettävän kasvuston koneen alle ja 70 cm leveä terä murskaa sen. Leikkauskorkeudeksi voidaan säätää 5 - 10 cm.

Pienet kivet tai kannot eivät haittaa käyttöä, sillä kone on suunniteltu niin, että terän osuessa kovaan esteeseen terän kiinnityspiste alkaa luistamaan ja terä pysyy ehjänä. Törmäyksen jälkeen esteen voi siirtää tai kiertää.

Kokemusten perusteella tällä koneella lähtee anopin pensasaita vikkelään. Parin yliajokerran jälkeen pensasaidasta oli jäljellä vain pientä puusilppua. Tunnissa 20 metriä aitaa oli niitetty, murskattu ja viety kottikärryillä pihan perälle.

Huomioitavia asioita

Terän saa säädettya leikkuupöydän päällä olevalla veivillä 5 - 10 cm korkeudelle. Aloita niittäminen aina terä ylimmässä asennossa ja laske terää tarvittaessa. Säätöveivin vieressä roikkuu ketju. Kun ketju heiluu vapaasti, eikä osu leikkuupöytään, leikkuupöytä on ala-asennossa. Älä laske leikkuupöytää enempää, tai pöydän kannake irtoaa. Jos pöydän kannake kuitenkin pääsee irtoamaan, katso sivun alalaidasta ohje pöydän uudelleenkiinnittämisestä.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan. Koneen pyörivistä teristä voi lentää kiviä.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Koneessa käytetään 98E5 polttoainetta tai pienmoottoribensiiniä, jota voi ostaa meiltä 5 litran kanistereissa. Polttoainekanisteri tulee palauttaa koneen mukana.

Mitat ja kuljetus

Niittomurskaimen mitat ovat noin: pituus 185 cm, leveys 78 cm, korkeus 121 cm ja paino 150 kg.

Kuljettaminen vaatii peräkärryn tai pakettiauton, jonka voi tietysti vuokrata meiltä. Lainaamme lastausrampit lastaamista ja purkamista varten. Koneen turvallinen lastaaminen vaatii kaksi henkilöä. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Niittomurskaimen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Niittomurskaimen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa