RentCenter
YouTube Instagram In English

Mitä Easy price™ pakettihinnat tarkoittavat?

Emme pyri olemaan halvin, vaan pyrimme olemaan sekä palvelun että kaluston osalta hintalaatu-suhteeltaan paras. Googlessa ja Facebookissa olemme saaneet arvosanaksi yli 4,5/5 tähteä.

Autonvuokrauksen hinnoittelu perustuu Easy price™ pakettihintoihin. Hinnoittelutavan etuna on selkeys. Vuokrauksen hinta on asiakkaan tiedossa etukäteen, ajokilometrien vaikutuksen hintaan näkee helposti ja ylin vuokra on tiedossa. Hinnastossa oleva hinta on auton todellinen vuokra, eli siihen ei lisätä piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

  • Liikenne- ja kaskovakuutus sisältyvät hintaan - ei moninkertaisia vakuutusmaksuja, valitset vain omavastuun suuruuden.
  • Tiepalvelu 24 / 7 sisältyy hintaan - et joudu maksumieheksi, jos autoon tulee tekninen vika ja me autamme jatkamaan matkaa.
  • Ei lisäveloitusta meille soittamisesta, vain pvm/mpm - olemme autovuokraamo, emme maksullinen puhelinpalvelu.
  • Ei lisäveloitusta kuormaliinoista - haluamme että sinun tavarasi ja meidän automme pysyvät ehjinä.
  • Ei lisäveloitusta lisä- tai nuoresta kuljettajasta - on parempi, että pitkällä matkalla on monta kuskia, eikä yksi aja väsyneenä.
  • Ei lisäveloitusta talvivarustelusta - lumiharja löytyy autosta lisämaksutta ja nastarenkaat ovat kitkoja turvallisemmat oudossa autossa.
  • Ei lisäveloitusta vetokoukun käytöstä - jos autossa on vetokoukku, sitä saa tietenkin käyttää.

Hinnat eivät sisällä polttoainetta, valinnaista omavastuun pienennysmaksua, mahdollisia toimitusmaksuja (esim. lentokenttätoimitus), tai valinnaisten lisävarusteiden vuokria.

Mitä Easy price™ paketteja on saatavana viikonloppuvuokraukseen?

Henkilöautoja voi vuokrata koko viikonlopuksi viikonloppupakettina.

Minibusseja, pakettiautoja, kuorma-autoja ja peräkärryjä voi vuokrata lauantaiksi lauantaipakettina ja koko viikonlopuksi viikonloppupakettina. Sunnuntaiksi niitä voi vuokrata 6 h tai 24 h pakettina.

Lauantaipaketti alkaa perjantaina klo 14 ja päättyy sunnuntaina klo 8. Auton tai kärryn voi noutaa perjantaina klo 17 saakka ja palautus onnistuu koska vain sunnuntaiaamuun mennessä.

Viikonloppupaketti alkaa perjantaina klo 14 ja päättyy maanantaina klo 8. Auton tai kärryn voi noutaa perjantaina klo 17 saakka ja palautus onnistuu koska vain maanantaiaamuun mennessä.

Avainten palautus onnistuu viikonloppuna pudottamalla avaimet toimiston ulko-ovessa olevasta avainluukusta.

Mitä tehdään, jos valitsemani Easy price™ pakettihinnan ajokilometrit ylittyvät?

Useimmiten asiakkaan etukäteen arvioimat kilometrit riittävät. Jos kilometrit kuitenkin ylittävät Easy price™ paketin kilometrirajan, niin autoa palauttaessa valitaan asiakkaan kannalta edullisin lisäveloitus.

Esimerkiksi asiakas on olettanut ajavansa H-ryhmän pakettiautolla 200 km, mutta ajaakin 260 km. Lisäkilometrit maksavat 0,55 e/km, jolloin 60 lisäkilometrin hinnaksi tulisi 33 e. 200 km paketti maksaa 89 e ja vapaiden kilometrien paketti 119 e. Edullisemmaksi tulee valita vapaiden kilometrien paketti, jolloin asiakas maksaa 30 e lisää verrattuna lisäkilometrien hintaan 33 e.

Voinko vuokrata auton vain muutamaksi tunniksi?

Arkisin maanantai klo 8 - perjantai klo 17 välillä pakettiautojen ja kuorma-autojen lyhytaikaiseen vuokraukseen tarjoamme kahden ja neljän tunnin Easy price™ pikapaketit.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa