RentCenter
YouTube Instagram In English

Klapikoneen / halkomakoneen (vaakamalli) vuokraus Tampere

Klapikoneen (vaakamalli) vuokraus
49 e / 24 h
30 e / lisävrk
Usein klapikone - eli puunhalkaisukone - vuokrataan, jotta saadaan pilkottua haloiksi esim. hankalat pihakoivut, joiden halkaiseminen kirveellä on vaikeaa. Monesti ensimmäisten käyttökokemusten jälkeen myös helpommat puut halotaan koneella, koska kone on niin tehokas.

Sähkökäyttöinen klapikone on hiljainen, tehokas ja turvallinen, kunhan noudatetaan käyttö- ja turvallisuusohjeita. Kone sopii halkaisijaltaan enintään 25 cm ja pituudeltaan 20 - 52 cm puille. Puun suurinta halkaisijaa rajoittaa suojahäkin koko. Koneen puristusvoima on 5 tonnia.

Vuokraamme myös isommille puille sopivaa pystymallista klapikonetta. Lue lisää Klapikoneen (pystymalli) vuokraus -sivulta

Klapikonetta on helppo käyttää. Puu asetetaan koneen päälle kiilan ja halontyöntimen väliin. Halontyönnin työntää puun kiilaa päin, jolloin puu halkeaa. Korkeat jalat helpottavat työskentelyä. Konetta ohjataan kaksi kättä vaativalla katkaisimella, jolloin kädet eivät jää vahingossa puristuksiin.

Klapikoneen sivutasot helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä huomattavasti. Halkaistut puut eivät putoa maahan, vaan sivutasoille, josta ne saa helposti joko heitettyä puukasaan tai tarvittaessa halkaistua uudelleen.

Huomioitavia asioista

Klapikoneen tulee olla tasaisella maalla. Klapikone toimii hydrauliöljyn välityksellä ja hydraulipumppu ei saa öljyä, jos öljysäiliö on liian vinossa.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Virtajohdon pituus on 1,5 m.

Käytä vain yhtä, vähintään 2,5 mm² jatkojohtoa. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa, se on kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Mitat ja kuljetus

Klapikoneen mitat ovat noin: pituus 138 cm, leveys 60 cm, korkeus 103 cm ja paino 60 kg.

Klapikoneen jalat voi irrottaa, jolloin mitat ovat noin: pituus 95 cm, leveys 40 cm ja korkeus 60 cm.

Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Klapikoneen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Klapikoneen (vaakamalli) ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa