RentCenter
YouTube Instagram In English

Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön

Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön
69 e / 24 h
60 e / lisävrk
Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä.

Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten-, savun-, tupakan- tai ummehtuneen hajun poistamiseen mm. asunnoista, mökeistä ja varastoista. Yleisimpiä käyttökohteita ovat tupakan hajun poisto, savun hajun poisto ja uunissa palaneiden ranskalaisten aiheuttaman palaneen käryn poisto asunnosta, sekä homeen hajun poisto mökiltä tai varastosta.

Otsoni ei tehoa epäorgaanisiin hajuihin, kuten maalin tai liuottimen hajuun.

Vuokraamme myös plasmaionisaattoria, joka sopii hyvin keskikokoisten kohteiden, kuten asuntoautojen, -vaunujen, veneiden ja yksiöiden hajunpoistoon. Plasmaionisaattori ei tuota yhtä paljoa otsonia kuin otsonaattorit ja siksi sitä voi käyttää myös huonommin tuuletettavissa olevassa tilassa. Lue lisää Plasmaionisaattorin vuokraus -sivulta.

Vuokraamme myös ajoneuvokäyttöön sopivaa pienempää otsonaattoria. Lue lisää Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön -sivulta.

Käyttöaika

Useimmissa tapauksissa alle 30 m² tiloissa riittää noin 1,5 tunnin ja alle 60 m² tiloissa alle 2 tunnin otsonointi, mutta useampi käsittely saattaa olla tarpeen hajun voimakkuudesta ja lähteestä riippuen. Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi ja ionisointi -sivulta löytyy suuntaa antava lista eri hajujen ja eri kokoisten tilojen otsonoinnin kestosta.

Koneessa on ajastin (1 min - 30 tuntia), joka mahdollistaa sen, että kone voidaan asettaa sammumaan esim. 2 tunnin päästä ja tilaa voidaan mennä tuulettamaan tunti koneen sammumisen jälkeen.

Huomioitavia asioita

Otsonigeneraattorin käyttölämpötila on 10 - 40 °C. Otsonin tuotanto on 5000 mg / h ja puhaltimen teho 340 m³ / h.

Virtajohdon pituus on 50 cm.

Käytä vain yhtä, vähintään 2,5 mm² jatkojohtoa. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa, se on kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Otsonoitavasta kohteesta tulee poistaa mahdollisimman suuri osa hajun lähteistä, kuten tupakan tuhka tai eläinten karvat ja hilse. Vuokraamme tekstiilien pesuun soveltuvaa tekstiilipesuria, jolla esim. auton penkit tai huoneiston sohva, nojatuolit ja matot kannattaa pestä ennen otsonointia. Tekstiilien on hyvä antaa kuivua ennen otsonointia. Lue lisää Tekstiilipesurin vuokraus -sivulta.

Tuuletusventtiilit ja ilmaraot on hyvä sulkea, jotta otsonin pitoisuus ilmassa pysyy riittävänä.

Otsonigeneraattori asetetaan puhdistettavaan tilaan mahdollisimman korkealla, esim. jakkaran päälle, jolloin otsoni leviää tilaan paremmin.

Suurina määrinä pistävän hajuinen otsoni on myrkyllistä aiheuttaen mm. limakalvojen ja silmien ärsytystä. Otsonoitavassa tilassa ei saa oleskella otsonoinnin aikana. Otsonin puoliintumisaika on noin 30 min, eli esim. 2 tunnin otsonoinnin jälkeen otsoni haihtuu tunnissa, jonka jälkeen tilaa voidaan mennä tuulettamaan.

Ilmoita mahdollisille naapureille käsittelystä ja varmista, että otsoni ei leviä viereisiin huoneistoihin. Asunto-osakeyhtiössä suosittelemme keskustelemaan otsonoinnista isännöitsijän kanssa.

Otsoni haurastuttaa luonnonkumia (lateksia) ja saattaa vaikuttaa huonekasveihin. Poista lateksia sisältävät esineet ja huonekasvit otsonoitavasta tilasta.

Pyyhi pinnat huolellisesti otsonoinnin jälkeen.

Mitat ja kuljetus

Otsonaattorin mitat ovat noin: pituus 46 cm, leveys 31 cm, korkeus 32 cm ja paino on 7 kg.

Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi ja ionisointi

Voit ladata ohjekirjan tästä Otsonaattorin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa