RentCenter
YouTube Instagram In English

Lastausramppien vuokraus Tampere

Lastausramppien vuokraus
20 e / 24 h
 
Lastausrampit mahdollistavat nokkakärryillä kuljetettavien tavaroiden lastaamisen pakettiautoon ja peräkärryyn työntämällä tai vetämällä. Todennäköisyys selän nitkahtamiselle pesukonetta lastatessa vähenee huomattavasti.

Lastausramppeja voidaan käyttää myös esim. moottoripyörän, ruohonleikkurin tai mönkijän lastaamisessa pakettiautoon tai peräkärryyn.

Lastausramppien pituus on 2,0 m ja leveys 0,2 m. Yksi lastausramppi kestää 250 kg, eli kuorma tasaisesti jaettuna kahden lastausrampin kokonaiskantavuus on 500 kg.

Moottoripyörän tai mopon kuljetusta varten suosittelemme myös moottoripyörän kuljetustelineen vuokraamista. Tarkemmat ohjeet moottoripyörän kuljetukseen löytyvät Moottoripyörän tai mopon kuljetus pakettiautolla tai peräkärryllä -sivulta.

Lastausrampit vuokrataan pareittain.

Voit vuokrata meiltä myös leveämmän Rullarampin. Rullaramppi sopii hyvin esim. rullakoiden ja keikkalaatikoiden lastaamiseen.

Huomioitavia asioita

Korotetut nokkakärryt eivät sovi pystyssä matalimpaan H-ryhmän pakettiautoon eivätkä kuomukärryyn, joten niissä korotettuja nokkakärryjä ei voi käyttää lastausramppien kanssa.

Mitat ja kuljetus

Yhden lastausrampin mitat ovat noin: pituus 200 cm, leveys 20 cm, korkeus 10 cm ja paino 10 kg.

Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Kuljettaminen vaatii, että takapenkin selkänojan kääntää alas. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa