RentCenter
YouTube Instagram In English

Metallinpaljastimen vuokraus Tampere

Metallinpaljastimen vuokraus
29 e / 24 h
90 e / 7 vrk
Vuokraamme kevyttä ja helppokäyttöistä metallinpaljastinta. Laitteella voi havaita kolikon 15 cm syvyydestä ja isompia kohteita syvemmältäkin. Merkkiäänen lisäksi havainto ilmoitetaan näytöllä, josta näkee myös kuinka syvällä esine on.

Helppoja kohteita - kuten lumihankeen hukkuneita avaimia - etsiessä kytketään virta ja aloitetaan etsiminen. Vaikeampia kohteita - kuten koruja kukkapenkistä - etsiessä laitteessa on kolme esiohjelmoitua etsintätilaa erilaisiin olosuhteisiin. Lue lisää Metallinpaljastimen käyttö -sivulta.

Kuten monien muidenkin tuotteiden kohdalla, idea metallinpaljastimen vuokraamiseen syntyi omasta tarpeesta. Tässä tapauksessa talvella pihaan pudonneista autonavaimista. Ensimmäisen talven aikana metallinpaljastinta käytettiin asiakkaiden toimesta myös mm. Webaston kaukosäätimen etsimiseen lumikasasta ja umpeen jäätyneen pihakaivon etsimiseen teollisuushallin pihasta. Kesällä yleisiä käyttökohteita ovat olleet rajapyykkien etsiminen, puhelimen etsiminen järvestä ja korujen etsiminen kukkapenkistä.

Huomioitavia asioita

Laite on vedenkestävä.

Lataus tapahtuu USB-johdolla, jossa on perinteinen iso USB A -liitin. Laitteen mukana tulee johto, mutta ei muuntajaa. Muuntajaksi sopivat puhelimen laturit, powerbankit ja tietokoneet, joissa on USB A -liitin.

Mitat ja kuljetus

Metallinpaljastimen pituus on 1,45 m ja paino 2 kg.

Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Metallinpaljastimen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Metallinpaljastimen pika-aloitusohje.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa