RentCenter
YouTube Instagram In English

Autonvuokraus Tampere

Henkilöauton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, jos auton tarve on vähäistä, oma auto on korjattavana tai vasta tulossa tehtaalta.

Vuokraamme siistejä ja hyväkuntoisia henkilöautoja, jotka puhdistetaan ennen jokaista vuokrausta. Henkilöautojemme keski-ikä on noin kaksi vuotta.

Vuokrattavat henkilöautot löytyvät Henkilöauton vuokraushinnasto -sivulta.

Henkilöauton vuokraus, kun omaa autoa ei ole

Yhä useammat ovat luopuneet omasta autosta, koska he asuvat keskustassa ja matka työpaikalle on lyhyt tai onnistuu helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Autoa tarvitaan vain loma-aikoina ja muulloin satunnaisesti. Silloin vuokraaminen on järkevä, helppo ja edullinen vaihtoehto.

Jos omaa autoa ei ole, mutta pitää tehdä työmatka, vuokra-auto on hyvä valinta. Vuokra-auton käyttöjä voi saada verovapaita kilometrikorvauksia työnantajalta. Kun vuorokauden työmatka on yli 105 km pitkä, kattavat kilometrikorvaukset auton vuokran ja polttoainekulut. Henkilöauton voi vuokrata myös määräaikaisia työprojekteja varten esim. 3 kk ajaksi.

Henkilöauton vuokra-aika voi vaihdella päivästä kuukaisiin, joten vuokra-autolla voi kattaa hyvin erilaisia tarpeita.

Henkilöauton vuokraus, kun oma auto ei ole käytettävissä

Odotusautolla tarkoitetaan autoa, joka vuokrataan siksi aikaa kunnes uusi leasing auto tai oma uusi auto saapuu maahan. Nykyään suurin osa autoista tehdään vasta tilauksesta, jolloin odotusaika voi olla joidenkin mallien kohdalla kuukausia.

Kun oma auto ei ole huollon, korjauksen tai kolarikorjauksen takia käytettävissä, vuokra-auto mahdollistaa liikkumisen. Vakuutuksesta ja korjauksen syystä riippuen vakuutusyhtiö voi maksaa osan tai kaikki sijaisauton kulut.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa