RentCenter
YouTube Instagram In English

Vuokraamme kaiken omatoimimuuttoon tarvittavan yhden luukun periaatteella

Omatoimimuutolla voi säästää satasia verrattuna muuttoyrityksen suorittamaan muuttoon. Muuttoautoillamme tehdään yli 2500 omatoimimuuttoa vuodessa, joten meille on kertynyt kokemusta asiakkaiden muuton helpottamisesta. Muuttaminen on rankkaa, RentCenter auttaa.

Tavaroiden kuljetukseen vuokraamme eri kokoisia muuttoautoja ja pienempään muuttoon sopivaa peräkärryä.

Tiedämme, että muuttaminen on rankkaa ja siksi tarjoamme vuokralle laajan valikoiman muuttoa helpottavia muuttovälineitä, kuten muuttolaatikoita ja nokkakärryjä. Voit vuokrata näitä tuotteita, vaikka et vuokraisi autoa meiltä.

Kuormaliinoja saa lainaan toimistostamme vuokrauksen yhteydessä. Toimistostamme voi ostaa yleisimmin tarvittavia pakkaustarvikkeita.

Paljonko omatoimimuutto maksaa?

Muuton hintaan vaikuttavat muuttoon kuluva aika, muuton pituus kilometreissä, muuton ajankohta ja muuttoa helpottavien muuttovälineiden vuokraus. Sivulla on laskettuna muutamien yleisimpien muuttojen hintoja.

Pienen yksiön muutto arkipäivänä Hatanpäältä Kalevaan. H-ryhmän pakettiautoon sopii sohva, sänky ja jonkin verran pieniä tavaroita. Muuton pituus on 9 km ja muutto kestää 2 tuntia. H-ryhmän pakettiautolla 2 tunnin Easy price™ pikapaketti maksaa 30 e. Muuton hinta on 30 e + polttoaine.

Yksiön muutto Tampereelta Hämeenlinnaan lauantaina. Muutto tapahtuu kerrostaloissa joissa ei ole hissejä. J-ryhmän pakettiautoon sopii kerralla yksiön tavarat. Muuton pituus on noin 160 km ja muutto kestää 10 tuntia. Edullisin vaihtoehto on Easy price™ lauantaipaketti sisältäen 200 kilometriä (139 e).

Muuttoa helpottamaan vuokrataan 15 muuttolaatikkoa pienille tavaroille (5,25 e) ja porraskärryt pesukoneen kuljetukseen portaissa (8 e). Muuton hinta on 152,25 e + polttoaine.

Ison kaksion muutto Rovaniemeltä Tampereelle viikonlopun aikana. L-ryhmän koppimalliseen pakettiautoon sopii kerralla ison kaksion tavarat. Muuton pituus on noin 1500 km ja muutto kestää kaksi päivää. Edullisin vaihtoehto on Easy price™ viikonloppupaketti sisältäen vapaat kilometrit (399 e).

Muuttoa helpottamaan vuokrataan 30 muuttolaatikkoa pienille tavaroille (21 e), nokkakärryt pesukoneen kuljetukseen (16 e) ja sohvankantoliinat raskaan sohvan kuljetukseen (18 e). Muuton hinta on 454 e + polttoaine.

Muuta vuokrauksessa huomioitavaa

Polttoaine ei sisälly vuokrahintaan. Vakuutuksen omavastuun voi pienentää lisämaksulla.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa