RentCenter
YouTube Instagram In English

Klapikoneen / halkomakoneen (pystymalli) vuokraus Tampere

Klapikoneen (pystymalli) vuokraus
69 e / 24 h
40 e / lisävrk
Usein klapikone - eli puunhalkaisukone - vuokrataan, jotta saadaan pilkottua haloiksi esim. hankalat pihakoivut, joiden halkaiseminen kirveellä on vaikeaa. Monesti ensimmäisten käyttökokemusten jälkeen myös helpommat puut halotaan koneella, koska kone on niin tehokas.

Sähkökäyttöinen klapikone on hiljainen, tehokas ja turvallinen, kunhan noudatetaan käyttö- ja turvallisuusohjeita. Kone sopii halkaisijaltaan enintään 40 cm ja pituudeltaan 10 - 55 cm puille. Koneen puristusvoima on 7 tonnia.

Vuokraamme myös pienemmille puille sopivaa, helpommin siirrettävää vaakamallista klapikonetta. Lue lisää Klapikoneen (vaakamalli) vuokraus -sivulta

Klapikonetta on helppo käyttää. Puu asetetaan pöydän päälle. Kiila painuu puuhun ylhäältä päin, jolloin puu halkeaa. Konetta ohjataan kaksi kättä vaativalla katkaisimella, jolloin kädet eivät jää vahingossa puristuksiin.

Puun saa halkaistua moneen osaan kääntämällä sitä pöydän päälle ja halkaisemalla sen uudesta suunnasta.

Huomioitavia asioista

Klapikoneen tulee olla tasaisella maalla. Klapikone toimii hydrauliöljyn välityksellä ja hydraulipumppu ei saa öljyä, jos öljysäiliö on liian vinossa.

Hydrauliöljysäiliön ilmausruuvi pitää avata ennen käyttöä ja sulkea ennen kuljetusta.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Virtajohdon pituus on 9 m.

Käytä vain yhtä, vähintään 2,5 mm² jatkojohtoa. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa, se on kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Mitat ja kuljetus

Klapikoneen mitat ovat noin: pituus 85 cm, leveys 92 cm, korkeus 149 cm ja paino 98 kg.

Klapikoneen kiilan voi ajaa koneen sisään ja sivupöydät taittaa alas, jolloin mitat ovat noin: pituus 85 cm, leveys 60 cm ja korkeus 105 cm.

Kuljettaminen vaatii peräkärryn tai pakettiauton, jonka voi tietysti vuokrata meiltä. Lainaamme lastausrampit lastaamista ja purkamista varten. Koneen turvallinen lastaaminen vaatii kaksi henkilöä. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Klapikoneen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Klapikoneen (pystymalli) ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa